Fine Art
Prints

Ljuddämpande
paneler

Välkommen till

By Juan C. Aravena Banz

Fotokurser &
Workshops

Foto- och
Kulturresor

Kamerakonst – konsten att skapa med ljuset

Från magiska soluppgångar till förtrollande skogsmotiv, från dramatiska landskap till enkla, minimalistiska kompositioner. Fotografier tagna mitt i naturen men också mitt i storstäder runt om i världen. 
Ta en titt i gallerierna och upptäck de noggrant utvalda fotografierna som berättar sin egen historia: former, färger och ljuset som skapades under ett unikt ögonblick.

BÄSTA KVALITET |
FOTOGRAFIER PRINTADE I FINE ART FOTOPAPPER

NATURLIVET &
LANDSKAP

Välkommen till den exklusiva samlingen av naturfotografier hos KAMERAKONST. Varje fotografi berättar en unik historia och tar dig med på en resa genom en värld av vackra landskap och fascinerande djurliv.

Ambitionen är att Kamerakonsts naturfotografier ska vara mer än bara ett konstverk att betrakta utan ett fönster till en natur värd att bevara och en inspirationskälla som för dig närmare naturen. 

Med varje bild kan du skapa en atmosfär av lugn och harmoni i ditt hem eller kontor oavsett om det är genom panoramabilder av dramatiska kustlandskap, stilla vattenkällor eller närbilder på vilda djur och fåglar. Utforska vårt sortiment av naturfotografier och låt dig inspireras av den mångfald av motiv och känslor som fångas genom kameran.

Skapa ditt eget paradis av skönhet och äventyr med Kamerakonsts naturfotografier. Beställ din favoritbild nu och låt naturens magi komma till liv i ditt hem eller kontor!

– Naturfotografier för lugna och kreativa miljöer, hemma eller på kontoret –

BÄSTA KVALITET |
FOTOGRAFIER PRINTADE I FINE ART FOTOPAPPER

ARKITEKTUR &
STADSLANDSKAP

KAMERAKONST arkitekturfotografier är en resa genom städernas olika konstruktioner som definierar dem och fångar den unika karaktären och skönheten hos stora – och små – städer runt om i världen.

Arkitekturfotografier har förmågan att fylla ett rum med en atmosfär av energi och dynamik, där varje nyans och skugga berättar en historia om stadens liv och rörelse. Fotografier som inte bara är angenäma att titta på, de är också perfekta för att inreda ditt hem, kontor eller affärslokal med en känsla av stadspuls och arkitektonisk elegans.  

Låt dig inspireras av den spännande blandningen av stil och atmosfär, av den fängslande skildringen av ljuset i stadens landskap som KAMERAKONST bilder förmedlar.

Beställ din favoritbild idag och skapa ett utrymme som är fyllt med stadsinspiration och storstadscharm!

– Arkitekturfotografier skapar en känsla av harmoni och balans i inredningen –

DEN PERFEKTA KOMBINATIONEN 
TALANDE BILDER FÖR TYSTA RUM

Ljuddämpande
paneler

Våra väggpaneler förenar nytta med nöje på ett enkelt sätt och skapar en tystare och mer ombonad atmosfär, utan att det krävs några större insatser eller installationer.

Vi trycker våra fotografier på ljuddämpande paneler. Fotografierna blir inte bara en utsmyckning av lokalen utan bidrar även till en förbättrad ljudmiljö och akustik.

– Ljuddämpande bilder som utsmyckning –

Idag arbetar allt fler i öppna kontorsmiljöer, på co-working spaces eller helt enkelt på ett café. Inspirerande och interaktiva arbetsytor, javisst – men också bullriga. Lösningen för en mer hälsosam ljudmiljö kan vara våra ljudabsorberande paneler med talande bilder för tysta rum.

KOMMANDE RESOR |
NATURFOTOGRAFERING 

Mötet med Atlanten

Vi rör oss i Spaniens norra kusten, vi fotograferar bl a i Costa Quebrada, strösar i vackra byar som Santillana del Mar, äter pinxos i San Sebastian, besöker Guggenheimmuseet i Bilbao. Detta är en KAMERAKONST  foto- och kulturresa!

FOTO- &
KULTURRESOR

Att inspireras av vackra miljöer, att uppleva det speciella ljuset vid en soluppgång och ge många tillfällen att fotografera dessa vackra stunder kan de flesta fotoresearrangörer erbjuda. KAMERAKONST RESOR vill skapa ett möte med regionerna och länderna vi besöker, lära oss mer om den lokala befolkningens traditioner, sägner, historia och så klart avnjuta det lokala köket och få en kulinarisk upplevelse.

NOVEMBER 2024 |
NATURFOTOGRAFERING 

Underbara Island

Korta vandringar till oförglömliga platser, spana på troll och fotografera underbara platser vid kusten, vackra vattenfall, och varför inte en härlig känn med god mat i Reykjavik. Följ med oss, se och lär dig mer om denna underbara ö!

VÅREN 2024 |
NATURFOTOGRAFERING • BILDREDIGERING I PHOTOSHOP

FOTOKURSER &
workshops

De senaste åren har jag samarbetat med Studiefrämjandet och varit kursledare för naturfotokurser, workshops i Photoshop samt dagsutflykter för bl fågelfotografering

Kurserna vänder sig till nybörjare som precis har börjat utforska fotografiens värld samt lite mer erfarna fotografer som vill fördjupa sina kunskaper inom naturfotografi och bildbehandling i Photoshop.